Чим харчувалися у середньовіччі

0 Comments 23:41


Ячмінь, овес і жито входили до раціону бідних верств населення, тоді як пшениця була привілеєм вищого стану. Проте хліб, вівсянка, каша та макаронні вироби входили до раціону всіх станів.

Чим харчувалися люди в середні віки?

Раціон селянина складався в основному із злаків, бобових, яловичини та сезонних овочів. Активно вживали вівсянку, жито, горох, сочевицю. Хліб становив основу раціону — робили галети, батони, буханці та різні кульки. Пшениця вважалася чистішим сортом і коштувала дорожче, ніж жито. Збережена копія

Чим харчувалися лицарі в середні віки?

Меню лицаря у поході традиційно включало: Хліб з піском (не цукровим, а звичайним, часом навіть із вкрапленнями землі) В'ялені фрукти в цукрі (саме вони давали воїнам сили, вітаміни і не провокували діарею) Крупи, переважно горох (варили кашу з додаванням солонини та копченого) м'яса).

Related Post

Франшиза що означає це словоФраншиза що означає це слово

0 Comments 04:25


Франшиза – об'єкт договору франчайзингу, комплекс благ, що складається з прав користування брендом та бізнес-моделлю франчайзера, а також інших благ, необхідних для створення та ведення бізнесу. Що таке франшиза це