За традиційним рецептом, пепероні виготовляється з свинини з паприкою та чилі. Але існують інші рецепти, де вона виготовляється з кількох видів м'яса: яловичого, курячого та свинини.30 лип. 2022 р.
Яке м'ясо у пепероні?
Виробництво: Пепероні відносять як до італійської, і до американської кухні. Класичний італійський варіант готується із суміші свинячого (70%) та яловичого (30%) фаршу. Американська пепероні може бути приготовлена з 100%-ної яловичини або з яловичини та свинини з додаванням м'яса птахів.
Що за ковбаса у пепероні?
салямі Пепероні – це різновид італо-американської ковбаси салямі. Завдяки чилі та копченій паприці ця ковбаса отримала насичений смак із яскравими гострими нотами.