Як зробити жорсткі пряники м'якими: докладні інструкції та секретні рецепти

0 Comments 01:23


Жорсткі пряники – це солодкість, що давно полюбилася, яка має свій особливий аромат і неповторний смак. Однак, зустрічаючись із такими пряниками, багато хто задається питанням, чи можна їх якось зробити м'якими та ніжними? І відповідь на це запитання – так, можна!

Процес роблення жорстких пряників м'якими нескладний, але потребує деяких навичок і трохи часу. Основним секретом м'яких пряників є їхнє правильне зберігання та спеціальна ванна з сиропом, куди пряники потрібно занурити. Такий сироп дозволяє їм насититися вологою та набути ніжності та соковитості.

Якщо ви хочете навчитися самі робити жорсткі пряники м'якимиВам потрібно буде дістатися до їх серцевини. Для цього можна використовувати столовий ніж чи міксер. Далі пряники поміщаються в ємність із сиропом і на кілька годин відправляються в холодильник. Після цього часу, пряники стають м'якими і ніжними, щойно випечені.

Як жорсткі пряники зробити м'якими
КрокОпис
1Приготування сиропуЗмішати в каструлі цукор, мед та воду. Поставити на вогонь і нагрівати, поки|доки| цукор повністю не розчиниться. Довести сироп до 120 ° C, постійно помішуючи.
2Додавання спеційУ сироп додати корицю, імбир, гвоздику та мускатний горіх. Помішувати, поки спеції повністю не розчиняться.
3Приготування тістаУ великій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль та соду. Додати розм'якшене масло|мастило| і залити сиропом із прянощами. Ретельно перемішати, доки всі інгредієнти не утворюють однорідне тісто.
4ВипічкаНакрити тісто плівкою і залишити на 2 години за кімнатної температури.Потім сформувати пряники і викласти їх на лист, покритий пергаментним папером. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до золотистого кольору.
5Охолодження та зберіганняВийняти пряники з духовки і залишити їх остигати на деку. Після повного остигання пряники стануть м'якими і готовими до вживання. Зберігати у герметичній упаковці.

Чому пряники виходять жорсткими?

Тверді пряники виходять у двох випадках: Допущення помилок при випіканні; Неправильне зберігання.

Як правильно сушити пряники?

У крайньому випадку можна підсушити пряники. у духовці (10-15 хвилин при 50 º). Якщо у вас залишився зайвий айсинг, перекладіть його у форму з кришкою, що щільно закривається – в такому вигляді його можна зберігати кілька днів.

Чим краще розписувати пряники?

Для розпису пряників можна використовувати різні види глазурі: щільнішу для нанесення контурів; більш рідку для заливання об'єктів; різнобарвну для створення складніших зображень.

Related Post

Як підключити карту світ до аліекспресЯк підключити карту світ до аліекспрес

0 Comments 11:12


Чи можна сплатити покупку на Аліекспрес картою світ? Як зробити оплату? Після вказівки/підтвердження поштової адреси «Аліекспрес» запропонує вибрати спосіб оплати. В даному випадку потрібен варіант «Карта» — введіть потрібні дані

Назва гри на Денді про Черепашок-ніндзя: назва та описНазва гри на Денді про Черепашок-ніндзя: назва та опис

0 Comments 07:52


У 1989 році компанія Konami випустила гру на приставку Денді, засновану на популярній американській анімаційній серії "Черепашки-ніндзя". Гра, що отримала назву Teenage Mutant Ninja Turtles, стала справжнім хітом і здобула