Як зробити шампанське

0 Comments 00:23


Як роблять шампанське?

Готові базові вина розливають по пляшках, туди ж додають цукор (тростниковий) та дріжджі. Стандартні пропорції на одну пляшку – 18 г цукру і 0,3 г дріжджів. Пляшки закупорюють та витримують 9-12 місяців. Вино бродить, вуглекислий газ розчиняється, напій стає ігристим, виникає осад.

На чому робиться шампанське?

Для виробництва шампанського придатні лише 7 сортів винограду, з яких найчастіше використовують шардоне, піно нуар та піно мене. Шампанське – біле вино, але може бути одержане і з червоного винограду. Сік із червоного винограду вичавлюється дуже акуратно, щоб шкірка не могла пофарбувати його в рожевий колір.

Related Post

Заміокулькас зморщився стебло, що робитиЗаміокулькас зморщився стебло, що робити

0 Comments 17:32


Що робити якщо у замиокулькаса зморщився бульбу? При поливі можуть не встигати запасти воду, вона через них проходить і зливається з піддону. Рослина в результаті, коли все коріння внизу, виявляється

Магній вітамін що робитьМагній вітамін що робить

0 Comments 23:13


Магній бере участь в енергетичному та електролітному обміні, виступає як регулятор клітинного росту, необхідний на всіх етапах синтезу білкових молекул. Особливо важливою є роль магнію в процесах мембранного транспорту. Магній