Як правильно збити білки в безе

0 Comments 05:18


Як краще збивати білки холодні чи теплі?

Найлегше збиваються білки кімнатної температури – Вони легше збагачуються повітрям. Однак відокремити білки від жовтків набагато простіше, якщо холодні яйця. Збережена копія

Як правильно збивати безе?

Цукор обов'язково додавати тонким струмком, не потрібно всипати його відразу. Після додавання цукру продовжуйте збивати на максимальній швидкості не менше 2-3 хвилин.. Ви помітите, що маса перетвориться на тягучу, насадки міксера не просто залишають слід, а витягують щільні піки, які не опадають, а тримаються. Збережена копія

Related Post

Як підключити свою пошту до доменуЯк підключити свою пошту до домену

0 Comments 16:24


Як підключити пошту зі своїм доменом? Щоб створити пошту на своєму домені вам потрібно: Вибрати сервіс для створення корпоративної пошти. Звертайте увагу на зручність інтерфейсу, набір інструментів та, звичайно ж,

Як швидко розвивається пневмонія приЯк швидко розвивається пневмонія при

0 Comments 02:31


Як швидко прогресує запалення легень? – Вірусна пневмонія розвивається дуже швидко від кількох днів до кількох діб. Ускладнення можуть бути різні – у вигляді абсцесу, плевриту, пневмотораксу, серцевої недостатності, менінгіту,