Куряче філе є рекордсменом за змістом легкозасвоюваного тваринного білка, необхідного як м'язам, а й всьому організму загалом на будівництво клітин. Продукт містить вітаміни групи В, особливо багато В2, а також залізо, яке підтримує високий рівень гемоглобіну в крові.
Як корисніше їсти курячу грудку?
Але йдеться про відвареній або запеченій курячій грудці без шкіри. При такому приготуванні м'ясо дійсно дієтичне, а якщо ще додати до раціону більше овочів, то схуднення не змусить себе чекати. Але краще все ж таки вживати не тільки курку, а й рибу і нежирні сорти м'яса (телятина, кролятина). Збережена копія
Чи можна їсти куряче філе щодня?
М'ясо курки містить багато якісного білка, але є його кожен день дієтологи не радять. Достатньо 2-3 рази на тиждень. За словами фахівців, організму потрібна різноманітна їжа. Якщо раціон стає монотонним, це може призвести до харчових розладів.