Кунжутно-медова паста має протизапальні, імунностімулюючі властивості. Кунжут багатий міддю, яка усуває запальні процеси в тканинах і суглобах і забезпечує правильне засвоєння заліза, без якого неможливі правильні імунні реакції організму.15 черв. 2019 р.
Як правильно їсти чорний кунжут?
Чорний кунжут є більш ароматним, гіркуватим. Він використовується для виробництва високоякісної олії. Також із ним рекомендують маринувати овочі, що мають виражений аромат, застосовувати для приготування салатів, м'ясних страв, пряних соусів, приправ, маринадів..
Чи можна їсти кунжут щодня?
Велика кількість кунжуту щодня, як і багатьох інших продуктів, може принести більше шкоди, ніж користі.. Також на кунжут, як і інше насіння та горіхи, може бути алергія, тут індивідуально.